Alaturi de noi puteti detine propriul blog in doar 15 zile. Contactati-ne acum pentru mai multe detalii.

De ce design-ul responsive a devenit obligatoriu si nu mai poate fi ignorat?

Web design Bucuresti Este o realitate de necontestat ca tot mai multi oameni acceseaza internetul prin device-uri precum tableta sau telefonul mobil. Din acest motiv, adoptarea unui design responsive a devenit imperioasa nu doar pentru a ramane relevant in rezultatele de cautare ale marelui Google, ci si pentru a oferi vizitatorilor o experienta cat mai buna.

Inainte de a continua cu principalele motive de upgrade la un design responsive, se cuvine sa clarificam pe scurt conceptul. In cei mai simplisti termeni, design-ul responsive se refera la un layout care permite modificarea automata a aspectului. Drept urmare, indiferent de pe ce device este accesat site-ul web, acesta va fi in acord cu rezolutia si dimensiunile device-ului in cauza. Principalul beneficiu al unui astfel de design este evitarea alterarilor deranjante sau inestetice de aspect, alaturi de posibile erori de navigare.

Creste-ti engagement-ul pe Facebook cu 10 reguli simple!

Web design BucurestiVrei sa scoti ce-i mai bun din efortul pe care il petreci investing in marketing-ul pe Facebook? Atunci e nevoie sa cunosti cateva reguli de baza ce tin de engagement-ul vizitatorilor. Numai asa vei putea sa iti faci content-ul mai usor de share-uit si de gasit.

A creste engagementul pe o platforma social-media precum Facebook implica numeroase lucruri. Una din strategiile cele mai evidente si rasplatitoare este aceea de a oferi Cezarului ce-i al Cezarului. Pune interesul publicului tinta pe primul loc. Ofera-i ceea ce are nevoie si vei primi in schimb ceea ce ai tu nevoie.