Comert electronic / Magazine online / Plata cu card

An de an, din ce in ce mai multi cumparatori doresc sa-si achizitioneze produsele si serviciile necesare utilizind internetul, site-urile de comert electronic si magazinele online. De la cumparaturile facute de acasa, pana la inchiderea magazinelor traditionale pentru a trece in mediul online, comertul electronic influenteaza fiecare decizie de business, atat la nivel de management, cat si in randul cumparatorilor. V-ati gandit sa folositi comertul electronic pentru cresterea incasarilor si cifrei de afaceri a companiei dumneavoastra?

Alaturi de noi puteti detine propriul dumneavoastra magazin virtual in doar 15 zile. Contactati-ne acum pentru mai multe detalii.

Solutia noastra de comert electronic pune pe picior de egalitate companiile mici si cele in dezvoltare, cu companiile mari, care dispun de cele mai de succes site-uri web. Cum? Solutiile personalizate de comert electronic sunt ideale pentru afacerile care necesita o prezenta online puternica si vizeaza obiective precum: usurinta in utilizare, impact vizual, increderea consumatorului, loialitatea clientului si accesibilitatea online.

Pentru a satisface aceste criterii, va oferim una din cele mai avansate aplicatii de comert electronic cu vanzare online, o solutie optimizata pentru motoarele de cautare, usor de folosit atat de catre administratorii site-ului cat si de catre vizitatorii acestuia si perfect adaptabila oricarui domeniu de activitate al clientului.

MAGAZINE ONLINE RECENT REALIZATE

Web Design

Baietii cu Anvelope / Magazin online

www.baietiicuanvelope.ro

Magazin online

Realizare magazin online / SEO / Gazduire web

Gourmanderia / Magazin online

www.gourmanderia.com

Magazin online

Realizare magazin online / Gazduire web

-->

Vova / Magazin Online

www.vovalenjerie.ro

Magazin online

Magazin online / Logo design / Gazduire web

SERVICII CONEXE

Suplimentar serviciilor de web design si programare web necesare realizarii unui magazin online va oferim si o serie de optiuni ce pot determina cresterea vanzarilor online.

Fotografie de produs

In mediul virtual, imaginea este foarte importanta, iar pentru acest lucru este nevoie ca fotografiile produselor comercializate sa fie de cea mai buna calitate.

Setare datafeed-uri produse si promotii

La cerere putem realiza fisiere datafeed pentru principalii comparatori de preturi (Compari.ro, Smartbuy.ro, Shopmania.ro, Price.ro, Cauti.ro, Bizoo.ro).

Sincronizare magazin cu sistem gestiune

Intre sistemul de gestiune şi magazinul online va exista o sincronizare în timp real în ceea ce priveste produsele, stocurile si preturile.

Serviciile de consultanta si prezentarea detaliata a platformei de comert electronic se pot face telefonic, prin e-mail sau printr-o intalnire cu unul din colegii nostri de la departamentul relatii cu clientii.

Pentru acces la demo interfata de administrare magazin online va rugam sa ne contactati.