Optimizare site
Optimizare web

Optimizare site web / SEO / Optimizare site Google

Cand efectuezi o cautare pe unul din principalele motoare de cautare, cat de departe mergi? Precum 80% dintre utilizatorii internetului, probabil vei gasi ceea ce cauti in prima pagina, daca nu cumva chiar in primele rezultate ale cautarii. De aceea e atat de important pentru un site web sa fie optimizat pentru a obtine rezultate favorabile in cadrul cautarilor.

Oferim soluţii complete de optimizare şi promovare a site-ului pentru orice tip de domeniu de activitate online. Contactati-ne acum pentru mai multe detalii.

Optimizarea web (Search Engine Optimization sau simplu SEO) este procesul prin care un site web este optimizat pentru a fi indexat cat mai bine de motoarele de cautare. Scopul oricarei optimizari web este cel putin de a aduce site-ul pe prima pagina a Google.

Un exemplu concret, aveti o firma producatoare de materiale de constructii. Studiind statisticile primului rezultat de pe Google pentru "materiale de constructii" se observa ca acest site are in medie 200 vizitatori zilnici pe cand primul rezultat de pe a doua pagina a cautarii numai 20-30 vizitatori zilnici. Rezultatele de pe primele pagini sunt in general site-uri optimizate pentru motoarele de cautare.

SEO inseamna, inainte de toate, optimizarea site-ului pentru a fi mai vizibil pentru motoarele de cautare, fara a pierde din calitatea continutului, fiind de asemenea cea mai buna metoda de promovare online din perspectiva rezultate/pret.

SERVICII SUPLIMENTARE PENTRU PROMOVARE SITE WEB

Suplimentar serviciilor de optimizare site on-page si off-page va oferim si o serie de servicii conexe de promovare online.

Realizare de articole si continut online

Materialele realizate sunt targetate pe tematica și subiectul cerut de client, optimizate SEO, originale si verificabile antiplagiat.

Continut, design si trimitere newsletter

Marketing-ul prin email este o metoda care a castigat rapid teren in mediul online. Experienta de peste 6 ani in domeniu ne ajuta sa dezvoltam campanii complexe de email marketing, orientate spre client. Oferim statistici detaliate privind rezultatele campaniilor.

Setare si monitorizare campanii PPC

Campaniile Pay-Per-Click sau mai scurt, PPC, sunt cea mai usoara metoda de a aduce trafic relevant catre website-ul tau. Marele avantaj oferit de catre o campanie PPC este acela ca este ca vizitatorii incep sa vina imediat dupa pornirea ei.

Oferim soluţii complete de optimizare şi promovare a site-ului web pentru orice tip de activitate online.

Te invităm să ne cunoști pentru a descoperi alături de noi beneficiile campaniilor de online marketing.