www.miauboutique.ro

MIAU by Clara Rotescu este o poveste despre haine inceputa in urma cu cinci ani, in 2006, in Bucuresti. De atunci, brandul s-a dezvoltat constant, hainele semnate astfel putand fi regasite in magazinele personale din Bucuresti si Mamaia, precum si in magazine din Geneva, Ibiza si Varsovia.

Servicii: Web design / Realizare magazin online
www.dizainstudio.ro

Dizain Studio asigura consiliere gratuita clientilor in vederea obtinerii unui spatiu unitar si personalizat pe intregul parcurs al amenajarii, mobilarii si decorarii locuintei, ajutand alegerea pieselor de mobilier precum si a accesoriilor.

Servicii: Web design / Gazduire web / Optimizare site
Colaborarea cu Alex dureaza de peste un an in conditii excelente. Designul, navigarea usoara si organizarea site-ului sunt exact ceea ce am dorit. Orice completari sau modificari solicitate au fost efectuate rapid și eficient. Multumesc.
Catalin Pora
www.wefit.ro

Studio de fitness din Bucuresti prin metoda de electrostimulare musculara EMS XBody.

Servicii: Web design / Realizare blog / Optimizare site / Gazduire web
O echipa de profesionisti, au reusit sa realizeze designul site-ului exact dupa dorintele mele, au raspuns foarte repede la toate intrebarile si nedumeririle. O echipa care trateaza cu seriozitate si entuziasm fiecare proiect nou si pe care o recomand cu drag.
Claudia Ene
www.sanexpert.ro

Cabinetul stomatologic Sanexpert si-a inceput activitate in anul 2003 avand ca scop furnizarea de servicii stomatologice profesionale, pentru toate categoriile de varsta.

Servicii: Web design / Gazduire web / Optimizare site
Colaborarea cu Fresh Ideas Design a fost, si anticipez ca va continua sa fie, o experienta placuta si fructuoasa. Profesionalism, rapiditate si seriozitate incepand de la primele discutii si pina la finalul proiectului. In concluzie: treaba este facuta bine si corect.
Adrian Fizesan
www.conciergeexpert.co

Rolul echipei ConciergeExpert este de a va oferi "Pasaportul catre Libertate" si timp liber. Echipa noastra va preia taskurile , le executa si va notifica cand au fost efectuate si livrate.

Servicii: Web design / Gazduire web
Multumesc Alex si Fresh Ideas Design pentru ca ati avut rabdarea de a imi intelege ideile nebunesti si a le transpune in realitatea vizuala. Am invatat multe de la voi si munca impreuna nu a fost munca ci o experienta foarte placuta. Va recomand cu drag oricand am ocazia.
Rocsana Borda
www.hmna.ro

Echipa Hașotti Mîneran Nistor și Asociații este formată din avocați tineri și determinați, cu o bogată experiență, atât în soluționarea litigiilor, cât și în oferirea de consultanță juridică.

Servicii: Web design / Optimizare pentru motoarele de cautare
Serviciile de web design, ideile si consultanta oferita de catre echipa Fresh Ideas au permis realizarea site-ului nostru in timp record. Va multumim.
Theodora Serb

Vreti sa aflati mai multe despre serviciile noastre sau sa schimbam opinii despre ceea ce va doriti de la website-ul dumneavoastra? Va putem ajuta cu o evaluare gratuita.

Contactati-ne telefonic la 0722 356 297.