Realizare blog
Realizare blog
Realizare blog

Realizare blog / Blog WordPress / Administrare si promovare blog

Daca sunteti nou in lumea blogurilor probabil ca nu doriti sa cheltuiti un buget prea mare pe servicii personalizate de creare a unui blog. In definitiv e posibil ca nici sa nu va placa bloggingul sau sa nu aveti timp pentru actualizarea blogului dumneavoastra. In acest caz va recomandam folosirea unei platforme de blogging, cel mai populare fiind WordPress si Joomla.

Ai o idee pentru blogul tau si vrei sa o pui in aplicare. De unde incepi ? Ne poti contacta acum pentru consultanta in mod gratuit.

Blogurile reprezinta o unealta foarte eficienta in campaniile de media si PR, mai ales datorita costurilor mult mai reduse decit in cazul unei campanii traditionale derulate prin intermediul ziarelor si televiziunii. De asemenea un blog reprezinta o modalitate perfecta de a iti crea reputatia de expert intr-un anumit domeniu sau a unei persoane cu opinii interesante si care merita urmarite si comentate.

ETAPELE REALIZARII BLOGULUI TAU

Platforma de blogging

Pe baza cerintelor tale alegem platforma de blogging potrivita, stabilim ideile pentru design, layout si schema de culori. Instalam modulele suplimentare necesare pentru extinderea functionalitatilor platformei si securizarea blogului tau.

Domeniu si gazduire

Pentru ca blogul tau sa devina public si sa poata fi accesat ai nevoie de un domeniu si gazduire web. Echipa noastra iti poate oferi consultanta in alegerea si achizitionarea domeniului web, precum si servicii profesionale de gazduire pentru blogul dumneavoastra.

Actualizare si administrare

Dupa ce blogul tau este finalizat si a devenit public, iti putem oferi training in ceea ce priveste adaugarea de continut. Iti vom arata cum sa creezi pagini si articole noi si cum sa adaugi imagini si fisiere multimedia astfel incit sa iti poti actualiza blogul de cite ori ai nevoie.

PORTOFOLIU BLOGURI REALIZATE

Realizare blog

We Fit Studio Blog

www.wefit.ro

Blog

Realizare blog / SEO / Gazduire web

Concierge Expert Blog

www.conciergeexpert.co

Blog

Realizare blog / Gazduire web

Alain Blog

www.alain.nl

Blog

Realizare blog

Monica Vlad / Blog

www.monicavlad.ro

Blog

Realizare blog / Gazduire web

SUPORT TEHNIC SI ADMINISTRARE

Desi detinerea unui blog poate parea simpla, exista intodeauna posibilitatea aparitiei unor probleme tehnice ce trebuiesc rezolvate in mod regulat sau existenta necesitatii de modificarea a blogului. Din acest motiv va oferim si servicii de administrare a blogului dumneavoastra, contra unui abonament lunar la un pret mai mult decit rezonabil. Alegind aceste servicii suplimentare beneficiati de sprijinul nostru in rezolvarea tuturor problemelor ce pot aparea in viitor.

Abonamentul de administrare include servicii de suport tehnic, actualizare si modificari ale blogului precum si servicii de promovare a blogului prin intermediul motoarelor de cautare, directoarelor de bloguri si articole. Acest aspect este foarte important deoarece desi puteti avea un blog foarte interesant, daca acesta nu este promovat in motoarele de cautare nu va avea vizitatori.

In cazul in care aveti deja un site web si doriti sa il extindeti prin adaugarea unui blog, designul blogului va fi modificat conform designului site-ului existent si va fi integrat in site prin adaugarea unui link catre interfata blogului sau prin introducerea articolelor din blog in paginile site-ului.

Pentru orice intrebare privind serviciile de realizare, administrare si promovare blog iti stam la dispozitie.

Serviciile de consultanta se pot face telefonic, prin e-mail sau printr-o intalnire cu unul din colegii nostri de la departamentul relatii cu clientii.

VREAU BLOG