Managementul continutului / CMS / Site administrabil

Solutia noastra de content management face adaugarea sau actualizarea de continut foarte simpla si cu cunostinte tehnice minime. Daca stii cum sa folosesti orice editor de text, atunci cu siguranta poti lucra usor in zona functionalitatilor dintr-o platforma CMS. Oferim si dezvoltare si implementare pe baza unor solutii CMS open source si gratuite: Joomla, WordPress, Drupal.

Contactati-ne acum pentru mai multe detalii.

Sistemele de management al conţinutului (CMS) sunt utilizate pentru a crea, organiza şi controla conţinutul unui site web. Dezvoltarea şi actualizarea unui site web se poate face cu ajutorul unui CMS. Sistemele de management al conţinutului permit unui administrator să creeze, editeze şi publice conținutul unui site web, respectiv ştiri, articole, broşuri, cataloage, liste de preţuri, manuale, forumuri, imagini, banere, meniuri de navigare, calendare, evenimente, FAQ, etc.

EXEMPLE PORTOFOLIU WEBSITE ADMINISTRABIL

Web Design

Romwest Euro / CMS

www.eturbine.ro

Site administrabil

Content management / SEO / Gazduire web

Fly Tour / CMS

www.flytour.ro

Site administrabil

Content management / Gazduire web

Concierge Expert / CMS

www.conciergeexpert.co

Site administrabil

Content management / SEO / Gazduire web

Vacante Last Minute / CMS

www.vacante-last-minute.ro

Site administrabil

Content management

Serviciile de consultanta si prezentarea detaliata a platformei de content management se pot face telefonic, prin e-mail sau printr-o intalnire cu unul din colegii nostri de la departamentul relatii cu clientii.

Pentru acces la demo interfata de administrare va rugam sa ne contactati.