www.eturbine.ro

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul auto, Romwest Euro reconditioneaza turbosuflante de autoturisme, autoutilitare, autocamioane si utilaje agricole si industriale.

Servicii: Content management system Php Mysql / Optimizare pentru motoarele de cautare / Gazduire web
Vreau sa ii multumesc lui Alex si echipei pentru websiteul realizat pentru firma noastra. Sunt foarte multumit de rezultat si a fost o reala placere sa lucrez impreuna cu ei.
Mihai Paraschiv
www.baietiicuanvelope.ro

Magazin online oferind anvelope pentru autoturisme, autoutilitare si masini de teren. Promotii de la cei mai importanti furnizori si producatori din Europa.

Servicii: Realizare magazin online / Gazduire web / Optimizare site
www.flytour.ro

Fly Tour a luat nastere din pasiune: pasiunea de a calatori, de a descoperi, de a cunoaste oameni, locuri si culturi cat mai diferite. Dupa cativa ani de calatorii prin lume, cei doi fondatori nu au dorit sa pastreze doar pentru ei momentele traite in exotica Asie, extravaganta America, metropolele Europei, ci doresc sa impartaseasca cu prietenii experienta calatoriilor.

Servicii: Web design / Content management system / Gazduire web
www.stairsdesign.ro

Stairs Design va ofera scari din lemn masiv cu design si finisaje deosebite, precum si balustrade lemn masiv, trepte lemn masiv.

Servicii: Web design / Gazduire web / Optimizare site
O experienta placuta. Datorita experientei lor in web design, optimizare si promovare prin intermediul internetului toate cerintele noastre pareau a fi deja rutina. Proiectul s-a derulat foarte rapid prin intermediul convorbirilor telefonice si emailului.
Florin Bratuianu
www.designtapet.ro

Design Tapet, importator direct de tapet avand semnatura unor designeri si colectii celebre va ofera promotii zilnice si zeci de modele aflate in stoc permanent.

Servicii: Web design / Gazduire web
www.stonikbyte.com

StonikByte este o companie specializata in dezvoltarea de add-on-uri pentru Atlassian JIRA.

Servicii: Web design / Programare web / Content management system
Suntem foarte multumiti de colaborarea cu Fresh Ideas Design pe care am avut-o pentru redesign-ul website-ului companiei noastre. Calitatea livrata la finalul proiectului a fost la nivelul asteptarilor noastre, proiectul a fost livrat la timp si in bugetul stabilit. Apreciem profesionalismul si recomandam serviciile de web design pe care Fresh Ideas le ofera.
Danut Manda

Vreti sa aflati mai multe despre serviciile noastre sau sa schimbam opinii despre ceea ce va doriti de la website-ul dumneavoastra? Va putem ajuta cu o evaluare gratuita.

Contactati-ne telefonic la 0722 356 297.

CERERE OFERTA